CFR Călători: Trecerea la ora de iarnă nu afectează mersul trenurilor

HomeEconomie

CFR Călători: Trecerea la ora de iarnă nu afectează mersul trenurilor

 

CFR Călători informează că, începând din 25 octombrie, în activitatea de transport feroviar de pasageri se va trece la ora Europei Orientale, ora 4 AM devenind ora 3 AM. Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare, precizează reprezentanții CFR Călători.

Astfel, în noaptea de 24 spre 25 octombrie 2020, când ora 4 AM devine ora 3 AM, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4 AM vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale. Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4 AM, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație.

„Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi de 25 octombrie 2020, între staţiile de frontieră trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare”, precizează comunicatul CFR Călători.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la: 0219521 – INFO CFR (trafic intern); numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe cfrcalatori.ro  la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/, în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itinerarie ssau pe http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren; pe site-ul companiei cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor; pe site-ul pe cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern; la personalul CFR din staţii.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0