CFR anunță suplimentarea trenurilor către litoral, de 1 Mai

HomeEconomie

CFR anunță suplimentarea trenurilor către litoral, de 1 Mai

Compania CFR Călători a anunțat că, pentru minivacanța de 1 Mai, va asigura, în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai, în plus faţă de trenurile existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia. De asemenea, călătorii au la dispoziție și o serie de conexiuni rapide din capitală, pe fondul existenței unui mers de tren cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța.

Compania va suplimenta în aceeași perioadă și trenurile pe cele mai solicitate rute, în funcție de disponibilitățile tehnice de material rulant, cu vagoane clasă, de dormit și cușetă, pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță, securitate și confort spre destinațiile de vacanță. Detalii despre trenurile spre și dinspre litoral sunt disponibile pe site-ul CFR Călători, la aceste linkuri: trenuri spre litoral; trenuri dinspre litoral.

„Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a ne putea astfel adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători vă recomandă să vă procuraţi din timp legitimaţiile de călătorie și să utilizați toate trenurile puse la dispoziție în graficul unei zile de circulație. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație, utilizând următoarele canale de vânzare: online de pe www.cfrcalatori.ro; din aplicația mobilă «CFR Călători mersul trenurilor și bilete online» (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery); de la automatele de vânzare bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați (agenții de turism). Indiferent de canalul ales pentru cumpărare, CFR Călători oferă reduceri importante”, mai precizează comunicatul CFR Călători.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Vasile 10 luni ago

    Ce fain ca se gaseste pe App Gallery. In ultima vreme sunt tot mai multe aplicatii acolo.