[VIDEO] CFR a pus în circulaţie trenuri spre Grecia, pentru această vară

HomeEconomie

[VIDEO] CFR a pus în circulaţie trenuri spre Grecia, pentru această vară

 

tren GreciaÎn acest sezon estival, cei care vor dori să ajungă în Grecia cu trenul vor avea o legătură directă între gara Bucureşti Nord – Sofia – Salonic şi retur, începând de vineri, 17 iunie, şi până pe 4 septembrie.

Pentru destinaţia Salonic, trenul va avea în compunere patru vagoane (două clasa a 2-a, unul de dormit şi unul cuşetă) şi va circula o dată pe săptămână, cu plecare din Bucureşti vinerea şi întoarcere din Salonic duminica. Din Bucureşti, plecarea este programată pentru ora 12.50, iar sosirea în Salonic la ora 6.30, iar la întoarcere trenul va pleca din Salonic la ora 23.10 şi va ajunge în Bucureşti la 17.24.

Un bilet pentru o călătorie dus, Bucureşti – Salonic, costă aproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a, 52,10 euro la vagon cuşetă de şase locuri şi 58,50 euro la vagon de dormit de trei locuri.

„Pentru cei care doresc să efectueze călătorii nelimitate, într-o anumită perioadă, cu trenul, în Grecia, recomandăm oferta tarifară internaţională Balkan Flexipass. Biletele pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internaţional Gara de Nord Bucureşti) sau să se adreseze personalului nostru din staţii”, precizează un comunicat al CFR Călători.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0