Prima paginăSocial

Cetățenii solicită la audiențe locuințe, locuri de muncă, dar vin și cu propuneri pentru Primărie

Cetățenii solicită la audiențe locuințe, locuri de muncă, dar vin și cu propuneri pentru Primărie

Dimensiune text

 

Joi, 5 octombrie, primarul Lucian Micu a susținut audiențe, la acestea fiind înscrise opt persoane. Printre problemele curente, cum ar fi obținerea unui loc de muncă sau a unei locuințe, la audiențe a fost prezent și un tânăr care a venit cu câteva propuneri pentru edil.

„Câțiva dintre locatarii blocului 40 din Anton Pann, ce aparține Colegiului Tehnic «Miron Costin», au reclamat faptul că spațiile în care locuiesc nu sunt din cele mai bune. La discuție a fost prezent și administratorul imobilului, iar primarul Lucian Micu va discuta cu conducerea unității de învățământ pentru a vedea dacă poate face alte investiții în locuințe, dar care să fie și păstrate de cetățeni. Trei cetățeni au solicitat să primească o locuință socială, însă, din păcate, la această oră nu există spații disponibile. Unei persoane, care a reclamat probleme legate de acoperiș, i s-a recomandat să ia legătura cu asociația de proprietari, aceasta fiind obligată să-i acorde sprijin pentru rezolvarea situației. De asemenea, reprezentanții unui club de tenis au solicitat sprijin pentru desfășurarea mai multor evenimente sportive la Roman în următoarea perioadă. Câțiva locatari dintr-un bloc au reclamat faptul că vulcanizarea din zona în care locuiesc produce disconfort, la fața locului urmând să se prezinte atât Poliția Locală, cât și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, pentru a vedea ce măsuri pot fi luate. Un tânăr a fost prezent la audiențe pentru a-i face și câteva propuneri primarului Lucian Micu, cum ar fi înființarea unui club al cinefililor, a unei piste pentru bicicliști, a unor parcări pentru biciclete, proiecte pe care administrația locală le are în vedere. De asemenea, acesta a mai semnalat câteva probleme punctuale în trafic, care urmează a fi rezolvate”, au declarat reprezentanții Primăriei Roman.

Primarul acordă audiențe în fiecare prima și a treia zi de joi din lună, în timp ce viceprimarul acordă audiențe în a doua și ultima zi de joi din lună. Înscrierile la audiențe se fac în prima zi a săptămânii, la Biroul Unic.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0