Prima paginăRural

Certificate de antreprenor pentru șomerii de la țară

Dimensiune text

Primele grupe de formare profesională pentru șomerii din Horia și Adjudeni au susținut deja examenul de absolvire.

 

 

Asociația de Inițiativă Locală Roman 2002, în calitate de furnizor de formare profesională, a finalizat cu succes primele grupe de formare profesională în comunele Rebricea (județul Vaslui), Horia și Tămășeni-Adjudeni, (județul Neamț), respectiv Berești- Bistrița (județul Bacău).
118 participanți la programele de formare profesională au susținut deja examenul de absolvire, obținând certificarea Consiliului Național de Formare Profesională a Adulților (CNFPA) în antreprenoriat. În plus, au fost acordate 39 de premii, în valoare unitară de 180 lei, absolvenților cursurilor de formare profesională din comunele Rebricea și Horia care au îndeplinit condițiile din regulamentul de premiere prezentat tuturor participanților la programul de formare.

Organizatorii anunță că sunt încă locuri pentru cei care doresc să se înscrie la cursurile de formare profesională de inițiere în antreprenoriat, sănătate și securitate în muncă și dezvoltare personală, în Regiunea de Nord Est, destinate șomerilor din mediul rural din județele Vaslui, Neamț, Bacău, Iași, Suceava, Botoșani.  Acestea sunt gratuite pentru șomerii din mediul rural și se vor organiza, în funcție de cerere, în comunități rurale din județele regiunii de dezvoltare Nord Est. Cursurile sunt organizate de SC Romair Consulting SRL, în calitate de Lider de parteneriat, alături de Asociația de Inițiativă Locală Roman 2002 și SC RGIC Consultanță SRL, în cadrul proiectul „Dezvoltare durabilă în comunități rurale”, contract  POSDRU 110/5.2/G/89660, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni!”.

Pentru mai multe informații și înscrieri, organizatorii pot fi contactați la numărul de telefon 0737 470.459 sau poate fi accesată pagina de internet: www.comunitatidurabile.ro .

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0