Prima paginăSocial

Cererile pentru locuințe ANL sunt așteptate până la finele lunii

Cererile pentru locuințe ANL sunt așteptate până la finele lunii

Dimensiune text

 

anl07Până la finele acestei luni, romașcanii care au depus dosare pentru a obține o locuință destinată tinerilor prin programul derulat de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) trebuie să reactualizeze parte din acte și tot până pe 31 ianuarie se așteaptă și noile dosare.

Cei care au depus dosare în perioada anterioară trebuie să reactualizeze următoarele acte: adeverinţa care atestă faptul că titularul dosarului deţine loc de muncă în municipiul Roman, valabilă în anul 2017, și orice alt document care a fost emis ulterior depunerii dosarului şi care dovedeşte o schimbare a situaţiei titularului (certificat de căsătorie, hotărâre de divorţ, certificat de naştere a unui copil, acte de absolvire studii, modificarea domiciliului etc).

Pentru anul în curs, administrația locală a primit promisiunea că va primi fondurile necesare pentru construirea a încă două blocuri destinate tinerilor cu vârsta de până la 35 de ani, terenurile fiind deja puse la dispoziția ANL. Cele două imobile, cu patru etaje, ar urma să fie construite tot în cartierul Vasile Lupu. Pe lista de așteptare a Primăriei Roman pentru acest program se află peste 200 de solicitări.
Documentele se depun la Biroul Unic din cadrul Primăriei Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0