Cererile la buletine s-au dublat. 100 de programări online

HomeSocial

Cererile la buletine s-au dublat. 100 de programări online

 

buletine 03Venirea de la muncă din străinătate a romaşcanilor şi locuitorilor comunelor arondate a determinat o dublare a cererilor primite la Direcţia de Evidenţă Informatizată a Persoanei. În acelaşi timp, numai într-o săptămână s-au efectuat 100 de programări online, adică au fost luate toate intervalele orare din sistemul care-i scapă pe oameni de statul la coadă.

Săptămâna trecută s-au primit 557 de cereri, din care 100 au fost programări online, fiind eliberate 362 de cărţi de identitate. Și la paşapoarte s-au înregistrat destul de multe cereri, un total de 45, din care 21 au provenit de la romaşcani. De asemenea, şase romaşcani au solicitat stabilirea domiciliului în străinătate.

Pentru paşapoarte nu se pot face programări online, ci doar pentru buletine. Însă, pentru săptămâna aceasta, toate intervalele disponibile de miercuri, joi şi vineri sunt luate. Nici pentru marţi şi miercuri, 23-24 august nu mai sunt locuri libere, dar sunt disponibile 14 programări pentru joi, 25 august.

Programările la Direcţia de Evidenţă Informatizată a Persoanei se pot face accesând următorul link – http://primariaroman.agentiawebmagnat.ro/programare-carte-identitate.html .

 

Comentarii

WORDPRESS: 0