Prima paginăSocialEducatie

Cercetașii din Pildești au nevoie de ajutor

Dimensiune text

Liderii Centrului Local „Adormirea Maicii Domnului” Pildești au nevoie de sprijin financiar pentru continuarea activităților. Completarea formularului 230, pentru redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către această organizație, este una din soluții.

Centrul Local „Adormirea Maicii Domnului” Pildești, cu o tradiție de peste 20 de ani, se află în plină campanie pentru atragerea de fonduri prin intermediul mecanismului de redirecționare a 2% din impozitul pe profit. Anul trecut, aproximativ 40 de persoane au ales să ajute activitățile cercetașilor din Pildești prin această formă, iar datorită lor s-au strâns 1800 de lei, care au fost folosiți cu succes la organizarea evenimentelor de pe parcursul anului.

Anul acesta, liderii centrului apeleză, din nou, la bunătatea celor din jur, și cer sprijin prin această metodă, de redirecționare a 2% din impozitul pe profit, prin completarea, de către persoanele fizice, a formularului 230, până cel târziu la data de 23 mai. ”De ce avem nevoie de sprijinul vostru? Pentru că oferim educaţie pentru viaţă complementară celei primite la şcoală, biserică sau acasă. Pentru că avem un program educaţional pentru copii şi tineri testat de 100 de ani în întreaga lume, cu rezultate deosebite asupra dezvoltării armonioase a acestora. Pentru că cercetaşii învaţă să se descurce în orice situaţie şi să facă faţă provocărilor ce vin în fiecare zi.

Pentru că aici se construiesc caractere puternice şi lideri integri care vor sta la baza societăţii de mâine. Ne puteți ajuta accesând următorul link, (click AICI) completând cu datele personale, data și semnătura. Documentul se poate printa și depune la sediul Finanțelor Publice”, a spus Iosif Chelaru, responsabil de formare în cadrul Centrului Local „Adormirea Maicii Domnului” Pildești.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0