Ce trupe cântă anul viitor la Roman la ediția a cincea a KULT Fest

HomeSocial

Ce trupe cântă anul viitor la Roman la ediția a cincea a KULT Fest

 

KULT Fest ediția a cincea se anunță una de neuitat. În perioada 10 – 12 iulie 2020, pe stadionul „Moldova” din Roman vor face spectacol opt dintre cele mai iubite nume din muzica actuală, au anunțat organizatorii festivalului în cadrul unei conferințe de presă desfășurate luni, 16 decembrie. Atmosfera de festival va fi completată cu numeroase atracții, jocuri de lumini, plimbări cu balonul cu aer cald, jocuri supradimensionate, activități pentru copii și zeci de activări distractive.

KULT Fest este un festival generalist, dedicat tuturor vârstelor care combină muzica de calitate, cultura, educația și atracțiile dinamice, cu rolul de a oferi experiențe inedite tuturor participanților. Festivalul născut din dorința tinerilor de a transforma orașul într-un cadru al conectării,  divertismentului și al timpului de calitate petrecut alături de prieteni, a devenit în cele patru ediții anterioare, ambasador al Romanului la nivel național.

KULT Fest 2020, organizat sub sloganul #KultivamDistractia, va aduce la Roman trupe din cele mai îndrăgite care promit să facă din Roman o destinație de distracție. Pe scena principală a festivalului vor urca: Vama, Vița de vie, Taxi, Suie Paparude, Grasu XXL, Guess Who, Argatu’ și Moș Martin și o serie de artiști care urmează să fie confirmați.

Festivalul nu se rezumă doar la concerte. Participanții se vor putea bucura de o experiență completă, având posibilitatea de a alege din numeroasele activități propuse de tema din acest an: Playground. Balon cu aer cald, jocuri supradimensionate, spectacole pentru copii, jocuri de lumini și multe surprize pregătite de organizatori.

„Ne bucurăm să reprezentăm orașul la nivel național, cu un festival dedicat tuturor vârstelor. Evenimentul crește de la o ediție la alta și mă bucur că în 2020 vom aduce trupe și artiști mari ce vin in premieră la Roman și care promit un weekend spectaculos. Pe lângă muzică, pregătim o întreagă experiență pentru toți participanții. de la mic la mare. Toate aceste lucruri nu ar fi posibile fără o echipă de festival care se implică cu o dedicare ieșită din comun. Sunt foarte fericit să fac parte din această echipă și să scriem împreună capitole din povestea KULT Fest”, afirmă Sebastian Hrib, director de festival.

„KULT Fest este o manifestare a bucuriei de a fi alături de prieteni, într-un spațiu sigur, curat, încărcat de energie  bună și de mii de posibilități de a crea amintiri. Îi așteptăm pe participanți cu cele mai interesante surprize. Ediția trecută am avut baloanele cu aer cald care au făcut senzație, fiind pozate și filmate pe tot traseul lor deasupra orașului. Și în ediția din 2020, baloanele vor fi pe stadion”, spune Cătălina Popescu, PR festival.

Prețul unui abonament de trei zile, pentru o persoană, este de 100 de lei, până în martie 2020. Copiii cu vârsta sub șapte ani și persoanele cu dizabilități vor beneficia și ediția aceasta de intrare gratuită, în baza unor documente justificative. Vor fi disponibile și abonamente VIP la prețul de 250 lei, preț valabil până în martie 2020. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani și care vor beneficia de acces VIP, parcare dedicată, VIP lounge&bar și experiență unică alături de artiști.

Pentru siguranța participanților, organizatorii interzic în perimetrul festivalului, intrarea cu obiecte precum: droguri, sticle, lasere, spray-uri, cuțite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, materiale inflamabile sau explozive. Lista completă cu obiecte interzise, dar și cu obiecte premise în festival, cât și informații privind parcarea autoturismelor, sunt detaliate pe site, la adresa: www.kultfest.ro/regulament.

Festivalul este organizat de Asociația Kult Generation & friends, produs de Marami Events, cu sprijinul Primăriei Municipiului Roman și al companiilor care susțin viața dinamică a comunității.

Bilete și informații suplimentare despre eveniment pot fi găsite pe website: www.kultfest.ro, pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/kultfestro/ sau la organizatori.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0