Săptămâna aceasta, producătorii care comercializează fructe și legume în piață oferă 19 produse.
Ceapa costă 3 lei pe kilogram, cartofii vechi costă 1 – 1,5 lei pe kilogram, iar cartofii noi se găsesc la prețul de 3 – 4 lei pe kilogram. Morcovii costă 6 lei pe kilogram, în timp ce fasolea se vinde cu 10 lei kilogramul. Usturoiul costă 10 – 15 lei kilogramul, iar țelina costă 5 lei kilogramul. Mărarul și pătrunjelul frunze costă 1 leu legătura, la fel ca și salata, ceapa verde și legătura de ridiche, iar ardeiul gras costă 6 lei kilogramul. Varza costă 3 lei kilogramul, păstăile costă 8 lei kilogramul, castraveții costă 1,5 lei kilogramul, roșiile costă 3 – 4 lei kilogramul, iar vinetele se vând cu 5 lei kilogramul.
Caisele se găsesc la prețul de 8 lei pe kilogram, iar cireșele costă 4 – 5 lei kilogramul.
Comentarii