[VIDEO] Ce obiective și-a îndeplinit Primăria Roman pe parcursul anului 2019

HomeSocial

[VIDEO] Ce obiective și-a îndeplinit Primăria Roman pe parcursul anului 2019

 

Joi, 27 februarie, primarul Lucian Micu a prezentat raportul de activitate pe anul precedent. Evenimentul s-a desfășurat în Sala Unirii din cadrul Primăriei municipiului Roman, la finalul ședinței extraordinare a Consiliului Local.

Ca și anul trecut, raportul de activitate a fost adus în fața celor prezenți și sub forma unui film de aproximativ 15 minute, raportul complet și detaliat pe principalele activități ale direcțiilor și serviciilor din instituție fiind publicat pe site-ul Primăriei. Primarul Lucian Micu a mulțumit echipei din primărie, precum și consilierilor locali, pentru activitatea desfășurată împreună în cursul anului anterior.

„Din respect pentru fiecare dintre dumneavoastră, mi se pare firesc să vă spun ce am realizat în anul care tocmai s-a încheiat și ce ne propunem pentru 2020. Nu a fost un an ușor. Desele schimbări legislative și deciziile luate la București, prin care orașului nostru i-au fost luate sume importante, puteau să ne afecteze activitatea. Alături de echipa din Primărie, am preferat să căutăm soluții, în loc să ne lamentăm, pentru că scopul nostru este să continuăm dezvoltarea Romanului, a orașului în care ne este drag să trăim. Într-o comunitate, exact ca într-o familie, mereu este câte ceva de făcut. Am convingerea că este nevoie în continuare de perseverență, de chibzuință și de transparență în utilizare banilor, pentru a continua modernizarea orașului. Și pentru a face din Roman un loc plin de oportunități, pentru toate vârstele. Vă asigur de totala mea deschidere la orice propunere venită din partea dumneavoastră. Când ne întâlnim, în parc, pe stradă, la cumpărături sau la biserică, nu ezitați să mă opriți, să-mi spuneți cum putem face împreună și mai multe pentru comunitatea noastră”, afirmă, în prezentarea făcută, primarul Lucian Micu.

Raportul detaliat pe principalele direcții și servicii din cadrul Primăriei municipiului Roman pentru anul 2019 poate fi consultat mai jos, după prezentarea video, sau la următoarea adresă: https://primariaroman.ro/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-27-raport-2020.pdf.

 

 

111-Raportul_de_activitate_2019_L_O_Micu

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 3
 • Ulise 4 ani ago

  Sugestie :

  Lucian ! La viitoarele alegeri pentru Primaria Roman candideaza independent. Asculta sfatul meu ! Romascanii nu vor vota in veci un primar psd dar fi intelept si candideaza independent ! O sa iti ramana toata viata intiparita in memorie aceasta sugestie ! Romascanii sunt scarbiti de partide…de cuvantul partid…..
  Candideaza independent !

 • Ulise 4 ani ago

  Am postat aceasta recomandare si am filmat cu smartphone-ul ora la care am postat !

 • Cristian 4 ani ago

  Un candidat independent cunoscut pt. functia de primar nu avem, PSD-ul nu va fi votat, USR-ul e mic, PLUS-nu exista, asa ca tot Lucian va iesi primar chiar daca n-a facut nimic! Scuze, era sa uit, a facut ceva: ne-a lasat fara apa potabila 6 luni de zile! A uitat sa treaca acest obiectiv ca fiind indeplinit!