Prima paginăAdvertorial

Ce joc de cazinou să alegi în funcție de astrologie

Ce joc de cazinou să alegi în funcție de astrologie

Dimensiune text

Astrologia merge mână în mână cu filozofia, religia, astronomia și cu… jocurile de cazinou. Istoricii sunt de acord că știința astrologiei datorează foarte mult astronomiei. Ambele cuvinte descriu un tip special de cunoștințe despre stele. Astronomia înseamnă literalmente „legea stelelor”, iar astrologia înseamnă „povestirea stelelor”. Astrologia interpretează pozițiile, mișcările și caracteristicile stelelor și constelațiilor în termeni de personalitate și experiență de viață.

Semnele de aer ale zodiacului sunt Gemeni, Balanță și Vărsător. Astrologii spun că acestea sunt semnele intelectuale și curioase. A fi Vărsător nu garantează că ești mai deștept decât toți ceilalți, dar alegerea unui joc pe baza semnului tău înseamnă că ar trebui să alegi o provocare intelectuală. Prin urmare, fie vrei să joci poker, iar dacă nu, blackjack. Pokerul este un joc al oamenilor gânditori. Există multe variante ale sale, iar în cazul tuturor, nu numai că trebuie să cunoști ierarhia mâinilor și regulile, ci trebuie să acorzi și atenție adversarilor. Jucătorii buni de poker se concentrează mai mult pe strategia versus jucător, decât pe strategia versus cărți. Ca sfat general, încearcă să nu te confrunți cu un jucător aflat într-unul dintre semnele de aer, în cazul în care vrei să acorzi atenție acestui aspect atunci când te implici într-un joc serios.

Semnele de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător. Ele reprezintă pasiunea și energia. Oamenii care s-au născut în zilele reprezentate de ele sunt interesate de obicei de aventură și adoră să hrănească flăcările sale, ceea ce ar face din ruletă cel mai potrivit joc de cazinou pentru ei. Totodată, pentru că știu și că energia lor este prețioasă și nu își doresc să o irosească, ruleta online este o opțiune tentantă. În loc să încerce să-și găsească drumul către un cazinou, un computer, un laptop sau un smartphone cu o conexiune bună la internet va menține flacăra aprinsă.

Zodiacul chinezesc folosește un ciclu de 12 ani. Fiecare an poartă numele unui animal, iar fiecare  dintre acestea se încadrează într-unul dintre cele cinci elemente ale Wuxing-ului. Wuxing-ul este format din lemn (sau primăvară), foc (sau vară), pământ, metal (sau toamnă) și apă (sau iarnă). Oamenii născuți în anii metalului sunt considerați curajoși și îndrăzneți. Un jucător îndrăzneț ar alege, prin urmare, un joc cu multe oportunități, cum ar fi craps. Jucătorul îndrăzneț este liber să-și aleagă calea. Cei născuți în anii metalului sunt asociați cu vârsta adultă, ceea ce înseamnă că se așteaptă să exceleze în primii ani ai vieții lor. Asta nu înseamnă că cineva născut în anul lemnului nu va excela în această perioadă a vieții.

Anii de Pământ sunt asociați atât cu o instabilitate destul de palpitantă, cât și cu bucuria. Prin urmare, nu există ceva mai bun decât jocurile slot pentru persoanele născute în acești ani. Dacă e și cazul tău, vei simți acel fior dat de emoții, în timp ce vei urmări rolele și vei simți o bucurie intensă atunci când vei câștiga un joc bonus sau un jackpot. Pentru a da o notă și mai interesantă experienței, alege un joc care utilizează o melodie de fundal bogată și vibrantă. Un alt joc potrivit pentru un jucător care aparține unui an de Pământ este baccarat. Acesta este un joc bun pentru jucătorii care nu doresc să se gândească la strategie sau să meargă mult dincolo de propriile limite.

La fel cum semnul tău astrologic indică ce tipuri de jocuri sunt bune pentru tine, poate prezice și tipurile de strategii. O strategie care implică pariuri minime ar fi o alegere bună pentru cineva cu un semn de apă în astrologia occidentală. Semnele de apă includ Racul, Scorpionul și Peștii. Descrise ca intuitive și emoționale, semnele de apă sugerează că poți aștepta ca oportunitatea să-și găsească singură drumul către tine. Numărarea cărților în blackjack este un exemplu de așteptare a apariției oportunității.

Nu este garantat că șansele tale de a câștiga vor crește dacă alegi un joc pe baza semnului tău astrologic, pentru că nu există nicio cercetare științifică în acest domeniu. Sunt, într-adevăr, cercetători academici care testează unele dintre cele mai ieșite din comun idei despre șansa aleatorie. Ei caută întotdeauna modele naturale interesante și obscure.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0