Ce îi cer romașcanii la audiențe primarului Lucian Micu

HomeSocial

Ce îi cer romașcanii la audiențe primarului Lucian Micu

 

 

Joi, 7 martie, primarul Lucian Micu a acordat audiențe persoanelor care au dorit să discute personal cu acesta, în speranța rezolvării mai rapide a problemelor.

Conform reprezentanților Primăriei Roman, una dintre persoanele prezente la audiențe a solicitat sprijin pentru organizarea unei expoziții de tablouri semnate de un pictor romașcan talentat, trecut la cele veșnice, pentru aceasta urmând să se identifice un spațiu propice pentru organizarea evenimentului. O persoană a solicitat clarificarea situației taxelor pe care le are de achitat, în vederea înmatriculării unui autoturism, iar o alta a solicitat recalcularea impozitelor. Două persoane au solicitat locuințe sociale, însă nu există la acest moment niciun spațiu disponibil. De asemenea, o femeie ce are în îngrijire trei copii și nu are studii a solicitat un loc de muncă, urmând să se identifice un agent economic care are nevoie de o persoană dornică de a munci.

„Reamintim faptul că primarul municipiului Roman, Lucian Micu, acordă audiențe în ziua de joi din prima şi din a treia săptămână a fiecărei luni, începând cu ora 10:00. Viceprimarul municipiului Roman, Roxana Iorga, acordă audiențe în ziua de joi din a doua şi a patra săptămână a fiecărei luni, începând cu ora 10:00. Înscrierile pentru audienţe se fac la Biroul Unic, în fiecare zi de luni a săptămânii”, au mai precizat reprezentanții Primăriei Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0