Ce evenimente se desfășoară în martie în Roman

HomeSocial

Ce evenimente se desfășoară în martie în Roman

 

 

Nu mai puțin de 9.800 de lei este suma propusă consilierilor locali spre aprobare pentru a fi cheltuită din bugetul local, în vederea organizării mai multor evenimente în luna martie, în municipiu. Este vorba despre concursuri școlare sau competiții artistice, dar alocări de sume sunt propuse să se facă și pentru manifestările dedicate Zilei Femeii.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor de pe 8 Martie, închinate femeii, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Roman și Uniunea Generală a Pensionarilor din România – filiala Roman au solicitat de la bugetul local câte 2.000 de lei. Un alt proiect propune alocarea din bugetul local a sumei de 1.000 lei Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Roman, pentru premierea câștigătorilor ediției a IV-a a Concursului Regional „Matematica pentru toți”, care va avea loc pe 22 martie. Și Colegiul Tehnic ,,Petru Poni” din Roman solicită sprijin pentru premierea câștigătorilor Concursului Regional de Matematică α și Ω – ediția a XVII-a, care se va desfășura în perioada 23-25 martie, fiind propus un ajutor de 2.500 de lei. Consilierii locali trebuie să dezbată și oportunitatea alocării din bugetul local a sumei de 2.300 lei Asociației Lucky Dance din Roman, pentru premierea câștigătorilor trofeelor Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Adolescenți „Lucky Kids”, care se desfășoară la Roman, în perioada 24-25 martie. Pentru această ultimă manifestare, administrația locală va pune la dispoziție sala de festivități a Primăriei, care se află acum în plin proces de modernizare, dar care va fi gata până la data de 15 martie, susțin autoritățile, urmând ca apoi ea să fie pusă la dispoziția celor care vor să desfășoare evenimente cultural-artistice.

O decizie finală asupra cheltuirii sumei de 9.800 de lei va avea loc în ședința extraordinară a Consiliului Local de miercuri, 28 februarie, de la ora 14.00.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0