Prima paginăEconomie

Ce cursuri de calificare se organizează la Roman în acest an

Ce cursuri de calificare se organizează la Roman în acest an

Dimensiune text

 

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț își propune să organizeze, în acest an, mai multe cursuri de calificare/recalificare, gratuite, în orașele din județ.

La sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Roman, de pe strada Olteniei, se pot face deja înscrieri pentru prima etapă de cursuri, ce urmează să înceapă în lunie martie – aprile, pentru: lucrător în structuri în construcții, lucrător în comerț, contabil, bucătar și manichiurist-pedichiurist.

De asemenea, cei interesați pot opta și pentru cursurile organizate la Piatra Neamț, cum ar fi: lucrător- finisor pentru construcții, ospătar, lăcătuș mecanic, inspector resurse umane, frizer-coafor sau pentru cel de bucătar de la Tîrgu Neamț. Pentru cursurile care nu se găsesc în oferta de la Roman, persoanele interesate pot opta pentru cele de la Piatra Neamț, iar AJOFM Neamț poate deconta cheltuielile de transport pe perioada cursurilor. Pentru partea a doua a anului, urmează a se face înscrieri și pentru cursuri de: ambalator manual, lucrător la utilaje specializate pentru salubrizare, manipulant mărfuri și ajutor bucătar.

Tot pentru acest an, va fi organizat un curs pentru agenți de securitate, în parteneriat cu Centrul Regional de Formare Cluj-Napoca, ce face parte din rețeaua Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Asaftei loredana 2 ani

    La Roman ptr cursul de calificare bucatarie când încep și ce acte trebuiesc

    • cristi 2 ani

      sunati sau mergeti direct la ei si intrebati, cel mai sigur