Ce activități îi așteaptă pe romașcani la picnicul din Parcul Municipal de pe 14 iulie

HomeSocialTimp liber

Ce activități îi așteaptă pe romașcani la picnicul din Parcul Municipal de pe 14 iulie

 

 

Primăria municipiului Roman continuă tradiția organizării unui picnic în Parcul Municipal, la care îi invită pe romașcani duminică, 14 iulie.

Pentru cei mici sunt pregătite mai multe ateliere și două sesiuni în care voluntari le vor citi povești. Vor fi organizate, pentru toate vârstele, și sesiuni de fitness în aer liber, mai ales că în Parc există o zonă dedicată acestei activități. Un meci de fotbal la care se pot înscrie toți cei ce se simt în formă va fi organizat pe terenul cu gazon sintetic. Pentru iubitorii sportului minții, vor fi aduse mese de șah. Se va organiza și un concurs de întrecere cu hidrobicicletele pe lac.

„Pentru prima dată, în Parc vom amenaja un spațiu expozițional, dedicat iubitorilor de animale de companie, pentru a vă încuraja să adoptați din câinii fără stăpân. În foișorul de pe aleea principală se vor susține mai multe momente artistice, astfel încât toți cei care vor veni în Parc pe 14 iulie să se bucure de natură, de talentele locale și de spiritul romașcan. Programul activităților a fost creionat în mare parte, dar vă invităm și pe dumneavoastră să veniți cu noi sugestii, pentru a face din această ieșire la iarbă verde un prilej bun pentru a ne cunoaște, dar mai ales pentru a ne petrece timpul bucurându-ne de natură. Vă așteptăm și pe dumneavoastră ca, în măsura în care doriți să vă implicați, să vă alăturați acestui eveniment, iar pe 14 iulie Romanul să iasă la picnic”, au transmis reprezentanții Primăriei Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0