Săptămâna aceasta, producătorii care comercializează fructe și legume în piață oferă 15 produse.
Ceapa costă 3 lei pe kilogram, cartofii costă 2,5 – 3 lei kilogramul, morcovii costă 2 lei kilogramul, în timp ce fasolea se vinde cu 10 lei kilogramul. Usturoiul costă 15 – 20 de lei kilogramul, țelina 6 lei kilogramul, iar rădăcina de pătrunjel 6 lei kilogramul.
Mărarul și pătrunjelul frunze costă 1 leu legătura, la fel ca și legătura de salată, iar legătura de ceapă verde costă 2 lei. Varza costă 2 lei kilogramul, ridichea neagră se poate cumpăra cu 3 lei kilogramul, sfecla roșie cu 3 lei kilogramul, merele costă 2,5 – 3 lei kilogramul, iar perele 7 – 8 lei kilogramul.
Comentarii
Am crescut cu fructe si legume din piata. Caram cate 3 pungi de rafie cate 2-3 km. Ca sa mancam o rosie romaneasca si niste ardei de la mama lor. Acuma numai prostii se vand