Prima paginăSocial

Câștigătorii tombolei campaniei de colectare de deșeuri electrice și electrocasnice

Câștigătorii tombolei campaniei de colectare de deșeuri electrice și electrocasnice

Dimensiune text

 

În perioada 4-7 octombrie, în municipiul Roman s-a desfășurat o campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. În cadrul acestui eveniment, desfășurat cu sprijinul Serviciului Local de Colectare Neamț, s-a organizat și o tombolă cu premii, pentru a-i încuraja pe cetățeni să trimită aceste deșeuri la operatorii care au posibilitatea de a le manevra și recicla corespunzător, fără poluarea mediului.

O analiză asupra cantității finale de deșeuri electrice și electronice obținute nu s-a făcut încă, dar în prima zi a campaniei s-au strâns circa 1.000 de kilograme de astfel de echipamente ce nu mai erau folositoare în gospodăriile cetățenilor.

Sâmbătă, 7 octombrie, în ultima zi a acțiunii s-a organizat și o tragere la sorți a celor care au depus astfel de deșeuri. Tombola cu premii a pus la bătaie: 4 mașini de călcat, 3 truse accesorii scule și un mixer. Cele patru mașini de călcat au fost câștigate de Lucica Lăzărescu, Elena Dociu, Gabriela Vișan și Mariana Donose. Câte o trusă de scule au câștigat Ecaterina Pavel, Maria Cârlan și Maria Verstiuc, în timp ce mixerul a ajuns la Emanuela Enea.

Serviciul Local de Colectare Neamț, prin numărul apelabil gratuit TelVerde 0800 444 800, asigură permanent preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase, direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituţie, prin simpla programare telefonică. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0