Articol publicat în data de: mar, 10 Apr 2012Cascador la băutură

Băutura l-a făcut cascador pe un bărbat de 44 de ani din Trifești.

 

 

În seara de 8 aprilie, în jurul orei 23.30, Vasile C. conducea un autoturism marca BMW pe E85. A intrat în municipiul Roman, iar pe bulevardul Roman Mușat, cînd a vrut să iasă din sensul giratoriu, nu a redus viteza la condițiile unui carosabil alunecos, a pierdut controlul asupra vehiculului, a intrat în coliziune cu un indicator rutier montat în zona sensului de circulație giratorie, a ricoșat, a părăsit carosabilul prin dreapta direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism, parcat regulamentar în parcarea amenajată din fața unui complex comercial.

  [sam id=”3″ codes=”true”]

Din accident a rezultat rănirea ușoară a șoferului, care a suferit un traumatism cranio – cerebral acut deschis, cu plagă sprîncenară dreapta, epistaxis și traumatism piramidă nazală. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat că avea în aerul expirat o concentrație de 1,03 mg/l alcool pur. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgență Roman de un echipaj SMURD. Cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>