Prima paginăEconomie

Carrefour vrea să angajeze 300 de oameni pentru noul hypermarket de la Roman

Carrefour vrea să angajeze 300 de oameni pentru noul hypermarket de la Roman

Dimensiune text

 

 

La Roman este în desfășurare proiectul de amenajare a unui retail park, Roman Value Centre, amplasat în zona autogării, pe strada Mihai Viteazu, despre care se estimează că va fi deschis până la finalul acestui an. Între unitățile care vor funcționa în noul centru comercial din Roman, de aproximativ 15.000 de metri pătrați, se va afla un hypermarket ce va fi operat de Carrefour.

În această perioadă, reprezentanții Carrefour sunt în curs de definitivare a echipei care va lucra în cadrul hypermarketului de la Roman. În mai multe zone din oraș, sunt împărțite trecătorilor pliante care promovează oferta locurilor de muncă din cadrul Carrefour Roman, fiind disponibile 300 de locuri de muncă: lucrător comercial, lucrător recepție marfă, casier, bucătar/cofetar, patiser/pizzer, asistent decorări, lucrător întreținere, operator scanare, măcelar și preparator pește.

Conform informațiilor prezentate, viitorii angajați vor putea beneficia de asigurare medicală privată, tichete de masă, ajutor de transport, primă de vacanță anuală, prime de fidelitate, cupoane de magazin de Paști și de Crăciun și de cursuri de formare. Programările pentru interviu se pot face la numerele de telefon 0800 0800 04 sau 0374 153 993. De asemenea, cei interesați sunt invitați de reprezentații societății la Hotel Roman Plaza, în perioada 7 – 11 august, pentru a afla mai multe detalii despre posturile disponibile în cadrul hypermarketului Carrefour ce se va deschide la Roman.

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0