Când se deschid oficial porţile şcolilor

HomeSocial

Când se deschid oficial porţile şcolilor

 

deschidere-an-scolarLuni, 12 septembrie, elevi, profesori, părinţi şi bunici, cu toţii vor aştepta momentul în care clopoţelul va anunţa deschiderea noului an şcolar 2016 – 2017. La eveniment vor fi prezente şi oficialităţile locale şi judeţene, poate mai multe decât în anii anteriori, anul acesta fiind unul electoral.

În Roman, primul clopoţel va suna la ora 8.00, la Colegiul Tehnic „Danubiana”, urmat de Liceul Tehnologic „Vasile Sav” – la 8.30, Colegiul Tehnic „Miron Costin” – corp  B la 09.00, Colegiul Naţional „Roman-Vodă” şi Liceul cu Program Sportiv – 9.30, Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” şi Liceul Teologic Romano–Catolic „Sf. Francisc de Assisi” – ora 10.00, Şcoala Gimnazială „Vasile Alecsandri” şi Şcoala de Artă „Sergiu Celibidache” – ora 10.30, Colegiul Tehnic „Petru Poni” (la fosta Școală 3) – ora 11.00 şi ultima şcoală care îşi va deschide oficial porţile este Şcoala Gimnazială „Calistrat Hogaş”, deschiderea anului şcolar fiind programată la 11.30. Dar nu toate unităţile de învăţământ pornesc în nou al şcolar luni, Liceul Teologic Episcop Melchisedec având deschiderea oficială programată pentru marţi, 13 septembrie, de la ora 10.00.

Viceprimarul Lucian Micu va participa la deschiderea anului şcolar de la LPS, Școala Gimnazială Alexandru Ioan Cuza şi Şcoala de Artă Sergiu Celibidache. La toate celelalte este aşteptat primarul Laurenţiu Leoreanu sau un reprezentant al Primăriei Roman. Și preşedintele Consiliului Judeţean, Ionel Arsene, este aşteptat la Roman, la deschiderea porţilor CNRV.

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Ieri a inceput scoala si putem spune ca a fost una din zilele preferate a tuturor elevilor, mai ales pentru cei care se regasec cu colegii. Pitica mea, cand a ajuns astazi cacasa, mi-a si prezentat o lista cu rechizitele pe care trebuie sa le mai cumparam, cand eu credeam ca am terminat cu cheltuiala. Numai cele 3 dictionare de care au nevoie costa o groaza de bani, desi eu ma bazasem pe dictionarul online http://dexonline.net/ fiind foarte usor de accesat si in plus, e gratis, dar daca au nevoie de dictionare si la scoala, cumparam, ce sa facem?