Campioana CSM București vine luni la Roman

Home

Campioana CSM București vine luni la Roman

 

Luni, 29 ianuarie, echipa de handbal feminin CSM Roman va disputa primul meci al returului Ligii Naționale, întâlnind, pe teren propriu, campioana CSM București, într-o partidă în devans din etapa a 15-a. Meciul va începe la ora 16.00 și va fi televizat în direct de DigiSport și Telekom Sport.

Ca de fiecare dată în ultimii ani, CSM București este lider detașat, cu victorii pe linie în cele 14 meciuri disputate până acum în campionatul intern. CSM București vine după o victorie importantă în primul meci al grupelor principale din Liga Campionilor, înregistrată vineri, 28-22 pe teren propriu, împotriva campioanei Europei, Gyor. Partida cu CSM Roman era programată inițial la finalul săptămânii viitoare, atunci când au loc cele mai multe dintre meciurile etapei a 15-a, însă sâmbătă, 4 februarie, CSM București joacă din nou în Liga Campionilor, în deplasare la FC Midtjylland, în Danemarca. Meciul contând pentru etapa a 14-a al CSM Roman, în deplasare la HC Zalău, va avea loc joi, 1 februarie.

În tur, campioanele au câștigat fără emoții în fața CSM Roman, în etapa a doua, pe 13 septembrie, cu scorul de 32-19, la pauză 16-10, într-un meci în care cele mai bune marcatoare au fost Hagman – 6 goluri și Niombla – 5, pentru gazde, respectiv Popa – 6 și A. Simion – 6, pentru CSM Roman.

În sezonul anterior, CSM București s-a impus cu 28-22 în tur, în Capitală, și cu 27-24 în retur, la Roman. Cel mai strâns scor între cele două echipe în ultimii ani a fost în returul sezonului 2015-2016, când romașcancele au pierdut la limită, pe teren propriu, cu 21-22, cu CSM București marcând golul victoriei cu zece secunde înainte de final.

Ultimul succes al echipei din Roman în faţa CSM Bucureşti datează din februarie 2014, pe teren propriu, 27-20, înainte ca formația din Capitală să devină multinaționala care avea să câștige Liga Campionilor în 2016.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0