Prima paginăRoman

Campanie umanitară pentru copiii din Nistria

Dimensiune text

În perioada 15 octombrie – 16 noiembrie, administratorii Festiv SRL din Roman – Radu Andrei Ancuța și Iulian Scorțanu – organizează o acțiune umanitară destinată copiilor din satul Nistria, comuna Boghicea.

 

 

Aceștia invită pe toți copiii din Roman, preșcolari și elevi din clasele primare și gimnaziale, să aducă la sediul magazinului „BebeȘtrumf” pe care îl dețin în Roman, Pietonal Ștefan cel Mare, în zona CEC Bank, jucării și hăinuțe pe care nu le mai mai folosesc.
Ne-am gîndit să derulăm această campanie pentru a aduce un zîmbet unor copii care trăiesc în sate uitate de lume, chiar în județul nostru. În satul Nistria din comuna Boghicea există copii care duc o viață grea și pentru care ne stă în putere să facem ceva„, a spus unul dintre proprietarii magazinului „BebeȘtrumf”.

Cei care doresc să facă o bucurie copiilor din Nistria pot dona jucării și hăinuțe la sediul magazinului, într-un loc special amenjat în acest sens. Proprietarii magazinului au afișat la loc vizibil anunțuri prin care fac cunoscută campania umanitară.
Orice ajutor este binevenit. O jucărie pe care pe care copilul nu o mai folosește sau de care s-a plictisit, o haină care i-a rămas mică pot să schimbe starea unui copil mai puțin norocos„, a mai spus acesta.

Jucăriile și hainele donate vor ajunge la copiii din satul Nistria în data de 18 noiembrie.

COMENTARII

WORDPRESS: 0