Prima paginăSocial

Campania de donare de sânge „Romașcanii salvează vieți”, în luna august

Campania de donare de sânge „Romașcanii salvează vieți”, în luna august

Dimensiune text

Primăria Municipiului Roman, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Neamț, desfășoară, în perioada 1 – 31 august, cea de-a șasea ediție a campaniei „Romașcanii salvează vieți”.

Prin această inițiativă, Primăria Municipiului Roman dorește să încurajeze locuitorii orașului să doneze sânge și, totodată, să-i conștientizeze cu nevoia permanentă de produse sanguine din unitățile medicale, nevoie care poate fi acoperită doar prin efortul tuturor cetăţenilor, precizează reprezentanții municipalității. Primăria Municipiului Roman va oferi tuturor donatorilor, în cadrul derulării campaniei, carduri de acces valabile pentru trei intrări la ștrandul din interiorul Complexului Sportiv și de Agrement „Moldova”.

„Și în acest an va avea loc campania «Romașcanii salvează vieți», campania de donare de sânge care va începe din data de 1 august și care va avea loc la Centrul de transfuzie din Roman. Ca în fiecare an, îi îndemnăm pe toți cei doresc să fie alături de noi în această campanie. Noi vom sprijini acest demers și vom acorda tichete de acces gratuit pentru intrarea în ștrand pentru cei care vor dona sânge în această perioadă”, a declarat primarul Leonard Achiriloaei.

Citește și:   Începe depunerea cererilor pentru „Bani de liceu”

Campania se va desfășura în perioada 1 – 31 august, la sediul Punctului fix de recoltare Roman al Centrului de Transfuzie Sanguină Neamț din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Municipal de Urgență Roman – Policlinică, pe strada Tineretului, nr. 28, etaj 2, telefon 0333-401.152. Programul pentru donare este în timpul zilelor lucrătoare, între orele 7.30 – 11.00.

Anul trecut, în cursul lunii august, pe perioada derulării proiectului „Romașcanii salvează vieți!” s-au înregistrat 197 de donatori de sânge, iar în 2019 – 223.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0