Campania „Cumperi tu, primesc și ei!”: prima tranșă de rechizite a ajuns la Salvați copiii România

HomeSocial

Campania „Cumperi tu, primesc și ei!”: prima tranșă de rechizite a ajuns la Salvați copiii România

 

Campania „Cumperi tu, primesc și ei!”, ediția 2017, desfășurată sub sloganul „Pentru că nouă ne pasă”, dedicată elevilor, a avut primele rezultate, rechizitele ajungând la școlari din Neamț și Vaslui. Desfășurată de Alexandria Librării, campania a trimis prima tranșă de rechizite către Salvați Copiii România, prin filiala de la Suceava.

„Anul acesta, am ales ca prima donație făcută de Alexandria Librării să fie una substanțială, pentru că știm, mai ales din experiența anilor trecuți, cât de importantă este prima zi de școală pentru toți copiii. Astfel, ghiozdane și rechizite în valoare de peste 33.000 de lei au ajuns la filiala de la Suceava a Salvați Copiii, urmând ca, de aici, să fie distribuite către 137 de copii din județele Neamț și Vaslui, care vor păși cu dreptul în noul an școlar. Le mulțumim tuturor românilor care au făcut cumpărături pentru începutul de an școlar din oricare dintre cele 30 de librării Alexandria, aflate în 13 județe din țară. Campania «CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!» continuă până la 30 septembrie 2017, dată până la care cei care ne trec pragul și fac cumpărături devin partenerii noștri în lupta împotriva abandonului școlar”, anunță organizatorii.

Oricine va pregăti ghiozdanele propriilor copii alături de noi și va face orice achiziție din Alexandria Librării îi va sprijini și pe copiii nevoiași, pentru că 1% din valoarea cumpărăturilor din luna septembrie se transformă în donații sub formă de rechizite către Organizația „Salvați Copiii România”. Astfel, fiecare persoană poate face un gest concret de încurajare a educației, iar Alexandria Librării va mai face o donație de rechizite, donație care să completeze necesitățile deja acoperite cu prima tranșă.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0