Prima paginăSport

Cameră cu imagini live de la Patinoarul Roman

Cameră cu imagini live de la Patinoarul Roman

Dimensiune text

 

Începând de marți, 19 decembrie, romașcanii și nu numai pot urmări imagini video în direct cu Patinoarul amplasat în Piața „Roman Vodă”. Pe unul dintre stâlpii din imediata apropiere a patinoarului a fost amplasată o cameră web ce transmite imagini video color, astfel încât și cei care nu se află în localitate în această perioadă să se poată bucura de distracția de pe patinoar, dar și de iluminatul ornamental sau târgul „Sătucul lui Moș Crăciun”.

„M-am gândit că este un bun prilej pentru ca un număr cât mai mare de cetățeni să se bucure de acest obiectiv care va deveni o atracție permanentă pe timpul anotimpului rece. Reamintesc faptul că sâmbătă, 23 decembrie, toți romașcanii sunt invitați la Ice Party, o petrecere care să ne facă pe cât mai mulți dintre noi să ne bucurăm împreună de sărbătorile de iarnă, de mișcarea în aer liber. În Ajunul Crăciunului, Caleașca lui Moș Crăciun va străbate toate cartierele orașului pentru a împărți pachete cu bunătăți celor mici”, a declarat primarul Lucian Micu.
Imaginile live camera pot fi urmărite accesând următorul link – https://www.youtube.com/watch?v=nqVlVzUx0Wo sau intrând pe prima pagină a site-ului Primăriei municipiului Roman – www.primariaroman.ro  și accesând ”Cameră Live Patinoar Roman”.

Pe 29 decembrie se va organiza cea de-a VIII-a ediția a Festivalului de datini și obiceiuri „Roman Metropolitan”, atunci când pe scena amplasată lângă patinoar vor urca formațiile de colindători din comunele arondate orașului.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0