HomeSocialSanatate

Cadrele medicale petrec sărbătorile la datorie

Centrele de permanenţă, Ambulanţa şi Centrul de Primiri Urgenţe al spitalului vor sta la dispoziţia celor care vor avea probleme medicale de sărbători.

În perioada sărbătorilor de iarnă, romaşcanii care vor avea nevoie de asistenţă medicală de urgenţă pot apela oricând la serviciul de urgenţă 112, la Centrul de Primiri Urgenţe (CPU) al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, cât şi la centrele de permanenţă din oraş. „Vor funcţiona non-stop Serviciul de Ambulanţă şi Centrul de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Roman. De asemenea, toate centrele de permanenţă îşi vor desfăşura activitatea în mod normal pe perioada sărbătorilor de iarnă”, a declarat Dan Morenciu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Neamţ.

Spitalul Municipal are asigurată linia de gardă pentru finalul de an, inclusiv pentru CPU, şi urmează, ca la începutul anului 2014, doi medici noi – Ana Graur şi George Obeadă -, care termină rezidenţiatul luna aceasta, să vină să lucreze alături de medicul Dan Polizov, la CPU. Cabinetele medicilor de familie vor fi închise în zilele Crăciunului.

Comentarii

WORDPRESS: 0