HomeSocialSanatate

Cadrele medicale depind de puterea Federaţiei Sanitas

Preşedintele Sindicatului Sanitas Neamţ va merge la Bucureşti pentru a prezenta, în cadrul unei întâlniri a tuturor preşedinţilor organizaţiilor judeţene, problemele semnalate de către membrii sindicatului din Neamţ.

Preşedintele interimar al Sindicatului Sanitas Neamţ, Eva Ungureanu, va participa, în perioada 12-15 iunie, la Consiliul Naţional al Federaţiei Sanitas la Bucureşti, acolo unde va ridica toate problemele pe care membrii sindicatului din judeţul Neamţ le au la locul de muncă. „Consiliile naţionale se organizează lunar, iar aceasta este prima dată când particip în calitate de preşedinte al sindicatului. Voi prezenta aceleaşi probleme ale salariaţilor, care nu au fost soluţionate până acum, respectiv salarizarea la un nivel foarte scăzut, neclarităţile din contractul colectiv de muncă, lipsa de gratuitate la asistenţă medicală, precum şi lipsa biletelor de tratament sau pentru concediile de odihnă. În general, eu continui proiectele doamnei Pătraşc, care, deşi a fost nevoită să renunţe la funcţie din cauza unor probleme personale, colaborează în continuare cu mine şi ne consultăm în orice problemă care apare”, a spus asistenta Eva Ungureanu.

În luna mai, după demisia , asistentei Mihaela Pătraşc, Federaţia Sanitas a luat decizia ca pe postul de preşedinte să fie instalat un vicepreşedinte, respectiv asistenta Eva Ungureanu, care a fost aleasă liderul filialei Sanitas Tîrgu Neamţ, în urmă cu un an şi jumătate, după care a ajuns vicepreşedinte la organizaţia judeţeană. Ea va fi reprezentanta membrilor din sindicatul Sanitas Neamţ pe o perioadă de şase luni, până când se va decide dacă vor fi organizate alegeri pentru a se stabili un nou preşedinte.

Comentarii

WORDPRESS: 0