HomeSocial

Cadouri pentru copiii de la Asociaţia „Iubire şi Speranţă”

Copiii de la Centrul de zi „Iubire şi Speranţă” din Roman îl vor primi pe Moş Crăciun joi, 26 decembrie, a doua zi de Crăciun.

Cei 45 de copii care frecventează Centrul de zi au pregătit moşului un program artistic complex, din care nu vor lipsi poeziile, cântecele şi scenetele biblice. Pentru prestaţia lor, copiii vor fi răsplătiţi cu dulciuri, articole de îmbrăcăminte, rechizite şi jucării. „Traversăm o perioadă dificilă, dar nu putem să-i privăm pe copii de bucuria sărbătorilor. În demersul nostru, am fost ajutaţi de oameni cu suflet, care au înţeles rostul acestei asociaţii şi ne-au sprijinit necondiţionat”, a declarat Anca Popovici, coordonatoarea Centrului de zi „Iubire şi Speranţă”.

Prin bunăvoinţa unor oameni cu suflet mare, copiii vor avea sărbători frumoase. Coca Carolia, managerul restaurantului Casa Caroly din Roman, pregăteşte 45 de pachete cu alimente pe care le va dărui copiilor de la centrul coordonat de părintele Mihăiţă Popovici, în preajma Crăciunului. „Este un gest firesc şi nu ar trebui să aşteptăm o ocazie specială, aşa cum sunt sărbătorile de iarnă, ca să dăruim ceva celor necăjiţi. Îi sfătuiesc pe toţi romaşcanii care au posibilităţi financiare să facă astfel de gesturi, pentru că există foarte multe persoane care, într-adevăr, au nevoie de ajutorul nostru. Nu e nevoie de milioane de lei pentu asta. Orice gest, oricât de mic, este bine primit. Bucuria din ochii copiilor, atunci când li se dăruieşte ceva, este de nepreţuit”, a spus Coca Carolia. Acesta nu este singurul gest caritabil pe care ea îl face pentru copiii Asociaţiei Iubire şi Speranţă. De fiecare dată când are ocazia, le duce alimente, iar acum doi ani, de sărbători, a dăruit fiecărui copil articole de încălţăminte.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • florin 8 ani ago

    BUNA ZIUA MA NUMESC GOLEA STEFAN FLORIN . VIN CU O RUGAMINTE LA DUMNEAVOASTRA DACA VRETI SI DACA PUTETI SA NE AJUTATI SI PE NOI CU CE PUTETI CA SA NE FACEM SI NOI SARBATORILE DE IARNA CA TOTI OAMENII. MA GANDESC CA VIN SARBATORILE DE IARNA IAR NOI NU AVEM CE PUNE PE MASA . TATA NU LUCREAZA DOAR MAMA, SI LUCREAZA LA MATURA PE STRADA IN FRIG SI GER PENTRU 500 DE LEI PE LUNA, IAR DIN BANII ACESTIA MAMA TREBUIE SA PLATEASCA DATORIILE LA OAMENII CARE NE DAU BANI PE DATORIE SI LA MAGAZINELE CARE NE DAU DE MANCARE PE DATORIE IAR NOI NUMAI RAMANEM CU NIMIC. TATA A PICAT INTR-O DEPRESIE DIN CAUZA NEAJUNSURILOR, A FOST LA SPITAL IAR ACUM ARE PENSIE PE CAZ DE BOALA, SI ARE O PENSIE DE 150 DE LEI. EU SUNT LA LICEU, MA DUC IN FIECARE ZI LA SCOALA FARA MANCARE, FARA NIMIC, CAND VIN ACASA DACA E DE MANCARE MANANC, DACA NU, NU MERGEM LA MAGAZIN SA NE DEA PE DATORIE. APA A DAT-O IN JUDECATA PE MAMA CA NU A MAI PLATIT-O DE FOARTE MULT TIMP SI ARE DE DAT 18 MILIOANE DE LEI VECHI, SI NU AVEM DE UNDE. IAR DIN CAUZA ASTA TATA A INTRAT IN DEPRESIE SI ARE PENSIE PE CAZ DE BOALA. NICI NU VREAU SA MA GANDESC CA VIN SARBATORILE DE IARNA PENTRU CA NU AVEM NICI MACAR UN COZONAC SA PUNEM PE MASA. VA ROG SA MA CREDETI. VA CER AJUTORUL CA SA NE AJUTATI SI PE NOI CU CE PUTETI CA SA PUNEM SI NOI CEVA DE SARBATORI PE MASA. VA TRIMIT ACEST MESAJ DE LA CALCULATORUL UNUI VECIN CARE NE MAI AJUTA SI DANSUL DIN CAND IN CAND.VA RUGAM VA RUGAM DIN TOT SUFLETUL SA NE AJUTATI CUM PUTETI CA SA NE FACEM SI NOI SARBATORILE DE IARNA CA ORICE OM.DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SI MULTA SANATATE CELOR CE CITESC. VA LAS NUMARUL MEU DE TELEFON SA MA SUNATI DACA VRETI SA MA AJUTATI 0731806200 VA MULTUMESC STRADA INDEPENDENTEI NR 24 JUD PH ORASUL BUSTENI-POIANA TAPULUI