Cadouri din partea Primăriei pentru copiii din Roman, de 1 Iunie

HomeSocial

Cadouri din partea Primăriei pentru copiii din Roman, de 1 Iunie

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, reprezentanții municipalității au oferit preșcolarilor și elevilor din clasele pregătitoare din municipiul Roman pachete cu dulciuri, acestea fiind oferite copiilor de primarul Leonard Achiriloaei.

„Frumusețea, inocența, iubirea și sinceritatea sunt adevăratele bogății, pe care le avem de la copiii noștri. Astăzi, 1 Iunie, să ne bucurăm alături de ei, cei care zi de zi ne oferă adevărata bucurie în familie! Premergător Zilei Internaționale a Copilului, am reușit să trec pragul grădinițelor din municipiul nostru și să aduc un zâmbet copilașilor nerăbdători să-și aniverseze ziua. Din partea administrației locale, au fost oferite cu acest prilej 2.200 de pachete cu dulciuri, tuturor preșcolarilor și elevilor din clasele pregătitoare. Tot ieri, am participat la un spectacol inedit, pregătit de Centrul de zi «Casa copiilor» din cadrul Direcției de Asistență Socială. Îi felicit pe organizatori pentru poeziile, cântecele și dansurile, care ne-au amintit tuturor celor prezenți de copilărie și ne-au făcut ziua mai frumoasă. Din suflet, pentru toți copiii, un sincer «La mulți ani»!”, a transmis cu acest prilej primarul Leonard Achiriloaei.

Consilierii locali romașcani au aprobat, în ședința de 12 mai, alocarea din bugetul local a sumei maxime de 50.000 de lei pentru desfășurarea în bune condiții a activităților organizate cu prilejul Zilei Internaționale a copilului 2022 și achiziționarea pachetelor-cadou pentru copiii din învățământul preșcolar și din clasele pregătitoare din municipiul Roman.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0