Prima paginăSocialEducatie

Cadouri de Paşte pentru copiii de la „Familia mea”

Dimensiune text

Cu câteva zile înainte de sărbătoarea Învierii Domnului, liceenii de la Colegiul Tehnic „Petru Poni” şi-au vizitat prietenii mai mici de la Complexul de servicii „Familia mea”.

daruieste02Aceştia le-au dus în dar cozonaci, pască, fructe şi ouă roşii, apoi au stat de vorbă povestindu-şi întâmplările care s-au petrecut de la ultima lor întâlnire. „Aceste întâlniri, care au loc nu numai în preajma marilor sărbători, au devenit deja o tradiţie şi au dus la stabilirea unor legături care depăşesc simpla implicare într-un proiect. Elevii noştri au dăruit din timpul lor, încurajându-i, povestindu-le despre activitatea lor şi ajutându-i la lecţii. Astfel de momente îi fac pe liceeni să-şi preţuiască mai mult familiile şi pe cei apropiaţi, iar pe cei mici să simtă mai puţin lipsa celor de acasă”, a spus profesoara Maria Rusu.

Proiectul „Ajută şi dăruieşte”, coordonat de profesorii Maria Rusu, Mihai Ignat şi Emilda Butnaru, în care s-au implicat şi bibliotecara Irina Matfei şi laboranta Ana Dămoc, are drept scop implicarea elevilor în activităţi de voluntariat, beneficiari fiind copiii din cadrul Complexului de servicii „Familia mea”. Proiectul „Ajută şi dăruieşte” este deschis, însă, tuturor celor care doresc să vină în sprijinul copiilor, cu atât mai mult cu cât aceştia îşi doresc foarte mult un calculator, cadou care nu stă în puterile elevilor de la „Petru Poni”.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0