Prima paginăSocialEducatie

Bursierii Marsat au fost la colindat

Dimensiune text

Beneficiarii proiectului burselor Marsat l-au colindat vineri, 19 decembrie, pe omul de afaceri Vasile Balcan, sponsorul proiectului.

Bursierii „Marsat” au fost la colindat vineri, 19 decembrie, la omul de afaceri Vasile Balcan, managerul firmei Marsat, sponsorul proiectului. Alexandra Calistru, Liliana Ghiuzan, Paul Lucaci, Andrei Apreutesei, Robin Ciocan, Andreea Iuştiuc, Alexandra Varea şi Cristian Andrei Bereanu au fost primiţi de omul de afaceri şi de toţi angajaţii din firmă, bucuroşi să-i cunoască pe aceşti tineri care trec cu dârzenie peste piedici care i-ar descuraja poate pe mulţi alţi tineri de vârsta lor. Vasile Balcan a stat de vorbă cu fiecare în parte, i-a felicitat şi le-a urat să rămână în continuare „de top”. „Mă bucur să vă cunosc şi vă asigur de tot sprijinul meu şi în continuare. Singura mea dorinţă este să ţineţi mereu ridicată ştacheta performanţei, să învăţaţi în continuare cel puţin la fel de bine ca până acum”, a spus inginerul Vasile Balcan.

Bursierii au cântat, apoi, câteva colinde tradiţionale, fiind răsplătiţi, după tradiţie, cu dulciuri şi fructe, după care au fost invitaţi la un spectacol de excepţie de colinde şi obiceiuri tradiţionale de sărbători, susţinut de un grup de copii din Vânători.

Cei zece bursieri Marsat au primit vineri, 19 decembrie, câte 1.000 de lei, suma corespunzătoare bursei Marsat pentru primul semestru al acestui an şcolar. Cea de-a doua tranşă a bursei, de asemenea în valoare de 1.000 de lei, va fi plătită la finalul anului şcolar. Cei zece bursieri, elevi cu performanţe şcolare deosebite, proveniţi din familii cu venituri modeste, sunt beneficiarii unui proiect derulat în parteneriat de Marsat şi Ziarul de Roman, care are drept scop sprijinirea elevilor performanţi din familii cu venituri modeste. Beneficiarii au fost selectaţi de finanţatorul proiectului, după ce poveştile de viaţă ale celor mai bine de 30 de candidaţi au fost prezentate în Ziarul de Roman.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0