HomeRoman

Bursa locurilor de muncă: Absolvenții fac casă bună cu Armata

Ediția din acest an a bursei locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc vineri, 28 septembrie, de la ora 9. Reprezentanții Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ALOFM) Roman au stabilit ca locație pentru desfășurarea bursei din acest an Cercul Militar.

 

S-a stabilit ca bursa locurilor de muncă pentru absolvenți să aibă loc la Cercul Militar. Am transmis invitații de participare agenților economici, precum și absolvenților. O situație clară a ofertelor de angajare și a firmelor participante la bursă va fi realizată, cel mai probabil, săptămîna viitoare„, a precizat Tatiana Lazăr, coordonatorul ALOFM Roman.

Scopul evenimentului este acela de a facilita contactul direct dintre angajatori și tinerii interesați să obțină un loc de muncă, iar agenții economici romașcani care doresc să participe la bursă pot contacta reprezentanții ALOFM, în vederea înscrierii ofertelor proprii. La ultima bursă a locurilor de muncă organizată la Roman – bursa generală, din luna mai – 51 de angajatori au oferit 306 locuri de muncă, iar 603 de persoane și-au căutat de lucru. 273 de romașcani au fost selectați în vederea încadrării, iar 34 dintre ei au fost angajați pe loc.

Comentarii

WORDPRESS: 0