Prima paginăEconomie

Bursa generală a locurilor de muncă, la începutul lunii aprilie

Bursa generală a locurilor de muncă, la începutul lunii aprilie

Dimensiune text

 

Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț va organiza vineri, 7 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă. Activitatea se va desfășura în Piatra Neamț, la sala de sport a Colegiului Național „Calistrat Hogaș” din strada Alexandru cel Bun, nr. 19, în Roman la cantina Liceului Tehnologic „Vasile Sav” din bulevardul Republicii, nr. 46, iar în Tîrgu Neamț la Casa de Cultură din strada Ștefan cel Mare nr. 60.

„Bursa locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru angajatorii care au locuri de muncă vacante să facă o selecție a candidaților în mod profesionist și îi invităm la sediile agențiilor locale din cele trei orașe pentru a obține mai multe informații. AJOFM Neamț poate organiza, la nivel local, la cererea pieței muncii, și alte burse pe diverse meserii şi sectoare de activitate”, informează un comunicat al AJOFM Neamț.

La Bursa generală a locurilor de muncă organizată în luna aprilie a anului trecut, în județul Neamț au participat 100 de agenţi economici – 49 la Piatra Neamţ, 43 la Roman şi opt la Tîrgu Neamţ -, care au oferit 708 locuri de muncă vacante. La bursă au participat 970 de persoane, dintre care 365 la Roman. Ca urmare a acestei acţiuni, în Neamț, 80 de persoane au fost angajate pe loc şi 338 au fost selectate în vederea încadrării.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0