HomeEconomie

Bursa absolvenţilor a subţiat oferta locurilor de muncă

Doar 108 locuri de muncă se regăsesc în oferta afişată la acest sfârşit de săptămână de Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Roman (ALOFM), după ce, în săptămânile trecute, pe zona Roman erau afişate aproximativ 150 de locuri de muncă.

„În ultima perioadă, s-au făcut numeroase angajări, cele mai multe ca urmare a bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, organizată vineri, 27 septembrie. Din oferta valabilă în urmă cu două săptămâni au dispărut dulgheri, muncitorii necalificaţi, lucrătorii comerciali, mare parte din posturile pentru electricieni, muncitorii în construcţii şi mare parte dintre posturile de confecţioneri”, a spus Cătălina Ursărescu, din cadrul ALOFM Roman.

Din cele 108 locuri de muncă din oferta de actualitate, cele mai multe sunt ca, de obicei, în industria confecţiilor (17 locuri de confecţioner – asamblor textile şi 11 operatori confecţioneri industriali în industria textilă). Se mai caută cinci electricieni, trei faianţari, patru fierari betonişti, un barman, un pizzar, doi frizeri, un împiegat auto, un gestionar depozit, doi ingineri automatişti, un inginer electrotehnist, un lăcătuş mecanic, trei lucrători în bucătărie, un mecanic auto, patru ospătari, un patiser, un sudor, un strungar universal, cinci zugravi, cinci zidari rosari tencuitori, un supraveghetor de jocuri şi doi vulcanizatori.

Comentarii

WORDPRESS: 0