Broșura de admitere la liceu 2022, publicată de ISJ Neamț

HomeSocial

Broșura de admitere la liceu 2022, publicată de ISJ Neamț

Inspectoratul Școlar Județean Neamț a publicat luni, 23 mai, broșura privind admiterea în învățământul liceal de stat, în învățământul profesional și în învățământul dual a absolvenților clasei a VIII-a pentru anul școlar 2022-2023, în județul Neamț.

Materialul cuprinde informații referitoare la admiterea în învățământul liceal, învățământul profesional, învățământul dual și reprezintă un ghid util atât pentru absolvenții clasei a VIII-a, cât și pentru părinții acestora, în vederea orientării școlare pentru clasa a IX-a.

Broșura de admitere la liceu și școala profesională 2022 cuprinde informații legate de calendarul admiterii, modul de calcul al mediei de admitere, de fișe de înscriere și date privind numărul de clase, profilul lor și numărul de locuri care există la fiecare liceu în parte, precum și ultima medie de admitere de anul trecut la fiecare clasă. De asemenea, documentul conține planul de școlarizare pentru învățământul profesional și învățământul dual.

Broșurile în format tipărit vor fi transmise în unitățile de învățământ pentru a fi distribuite elevilor clasei a VIII-a, în cel mai scurt timp, au precizat reprezentanții ISJ Neamț. Broșura a fost publicată pe site-ul ISJ Neamț și poate fi consultată mai jos sau la acest link:

Brosura-admitere-2022_2023_ISJ-Neamt

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0