Prima paginăSocial

Broșura de admitere la liceu 2020 pentru Neamț, publicată de ISJ Neamț

Broșura de admitere la liceu 2020 pentru Neamț, publicată de ISJ Neamț

Dimensiune text

 

Luni, 1 iunie, Inspectoratul Școlar Județean Neamț a publicat Broșura privind Admiterea în învățământul liceal de stat, în învățământul profesional de stat și în învățământul dual a absolvenților clasei a VIII-a pentru anul școlar 2020-2021, în județul Neamț.

Materialul cuprinde informații referitoare la admiterea în învățământul liceal, învățământul profesional, învățământul dual și reprezintă un ghid util atât pentru absolvenții clasei a VIII-a, cât și pentru părinții acestora, în vederea orientării școlare pentru clasa a IX-a.

Broșura de admitere la liceu și școala profesională 2020 cuprinde informații legate de calendarul admiterii, modul de calcul al mediei de admitere, model fișe de înscriere și date privind numărul de clase, profilul lor, și numărul de locuri care există la fiecare liceu în parte, precum și ultima medie de admitere de anul trecut la fiecare clasă. De asemenea, documentul conține planul de școlarizare pentru învățământul profesional și învățământul dual.

Lucrarea a fost elaborată de profesor Mihai Obreja, inspector școlar General al ISJ Neamț, profesor Ioan Milea, inspector școlar general adjunct (coordonatori) și un grup de lucru format din: profesor Rodica Ciuchi – inspector școlar pentru dezvoltarea resurselor umane și discipline tehnice, profesor Mircea Corlățeanu – inspector școlar pentru învățământul profesional și tehnic și economist doctorand Aura Colan – consilier rețea școlară-plan școlarizare, din cadrul ISJ Neamț.

Broșura a fost publicată pe site-ul ISJ Neamț și poate fi consultată mai jos sau la acest link.

 

Brosura-ISJ-Neamt_Admiterea-2020_2021

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0