Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Piatra Neamț

HomeEconomie

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Piatra Neamț

Bolt lansează serviciul de transport la cerere în Piatra Neamț, unul dintre principalele centre urbane din România. Acesta este primul oraș dintr-o serie de lansări pregătite de companie pentru acest an, informează reprezentanții companiei.

„Lansăm serviciile de transport la cerere în Piatra Neamț, consolidându-ne astfel prezența în Moldova. După un an extrem de dinamic, în care am devenit lider de piață, ne continuăm expansiunea în toate zonele țării, inițial cu serviciile de transport la cerere, care sunt deja binecunoscute și așteptate pretutindeni de utilizatori”, a declarat Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing.

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau Huawei AppGallery. Companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară simplă și clară pentru persoanele juridice.

Prețul curselor Bolt din Piatra Neamț începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt le recomandă șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

Lansarea serviciului de transport la cerere în Piatra Neamț este o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informați despre partenerii oficiali locali.

Despre Bolt

Compania estoniană Bolt (fosta Taxify) are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv ride hailing, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, fiind prezentă în 23 orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională, mai arată comunicatul companiei.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0