Prima paginăSanatate

Bilete de tratament pentru 260 de pensionari, la finalul lunii august

Bilete de tratament pentru 260 de pensionari, la finalul lunii august

Dimensiune text

 

 

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că pentru a treisprezecea serie de tratament balnear sunt alocate 260 de bilete de tratament în stațiunile cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte de prestări servicii și în stațiunile în care aceasta deține proprietăți ce oferă cazare și tratament balnear.

Astfel, pentru această serie (ce are intrare în stațiuni perioada 27 – 29 august 2018), se asigură tratament balnear în una din următoarele stațiuni: Bălțătești, Saturn, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Căciulata, Techirghiol, Mangalia, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Lacu Sărat, Sovata, Geoagiu Băi, Buziaș, Covasna, 1 Mai – Oradea, Pucioasa, Amara, Nicolina, Olănești, Sângeorz-Băi și Sărata Monteoru.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. Pentru a se înscrie în vederea obţinerii unui bilet de tratament, potenţialul beneficiar depune cererea de acordare a biletului însoţită în mod obligatoriu de copie după buletin/carte de identitate, urmând ca restul documentelor să fie ataşate la momentul eliberării biletului. Repartiţia biletelor de tratament balnear se face pe baza ordinii de ierarhizare a cererilor, în funcţie de opţiunile făcute de solicitant şi în ordinea menţionată în cerere. Ordinea de ierarhizare a cererilor prin care se solicită biletul de tratament balnear este dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri, punctajul aferent fiecărei cereri fiind obţinut din însumarea punctajelor acordate pentru fiecare criteriu în parte raportat la numărul de criterii prevăzut pentru categoria respectivă.

Până la această dată, Casa Județeană de Pensii Neamț a valorificat, pentru anul 2018, un număr de 1.895 bilete de tratament balnear, fiind înregistrate 6.465 cereri de  acordare a unui bilet de tratament balnear.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0