Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii octombrie

HomeSocial

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la mijlocul lunii octombrie

 

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a șaisprezecea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 14 – 16 octombrie, s-au alocat 157 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Amara, Bălțătești, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Saturn, Mangalia, Căciulata, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Lacu Sărat, Neptun, Techirghiol, Sovata, Covasna, 1 Mai – Oradea, Nicolina, Olănești și Sărata Monteoru, fiind disponibile 50 de bilete de  tratament.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile CJP Neamț din Piatra Neamț și Roman și pe pagina de internet a instituției: https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/ . Ridicarea biletelor de tratament balnear alocate se va realiza numai după informarea telefonică, pe baza unei programări, la data stabilită, de luni până vineri, între orele 8.30 – 13.00. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233211353.

Pentru a se înscrie în vederea obținerii unui bilet de tratament, potențialul beneficiar trebuie să depună la sediul casei teritoriale de pensii doar cererea tip – formularul aprobat prevăzut de Anexa nr.1 la Criterii (completat corect cu toate elementele prevăzute de document, necesare în vederea identificării solicitantului, opțiunilor acestuia și a categoriei de beneficiar), urmând ca restul documentelor să fie atașate cererii la momentul eliberării biletului.

Până la data de 30 septembrie 2020, în conformitate cu dispozițiile art.216 din HG nr.140/2018  actualizat cu Hotărârea nr. 438/2020, la eliberarea unui bilet de tratament balnear nu se mai prezintă biletul de trimitere – formularul cu regim special eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

Pentru evitarea aglomerației – având în vedere condițiile de siguranță medicală impuse de prevenirea răspândirii COVID-19, se recomandă ca aceste cereri sa fie transmise prin poștă (letrică) sau poștă electronică, la una din cele două adrese de e-mail: silvia.panaite@cnpp.ro sau vlad.careja@cnpp.ro .

Până la această dată, la CJP Neamț sunt depuse 5.043 de cereri de tratament balnear pentru anul 2020, fiind valorificate 1.456 de bilete de tratament, mai precizează reprezentanții instituției.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0