Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii mai

HomeSocial

Bilete de tratament balnear pentru pensionari, la finalul lunii mai

Casa Județeană de Pensii (CJP) Neamț anunță că pentru a cincea serie de tratament balnear, ce are ca dată de intrare în stațiuni perioada 25-28 mai, s-au alocat 110 bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Covasna, Buziaș, Felix, Vatra Dornei, Amara, Olănești, 1 Mai – Oradea, Sărata Monteoru, Herculane, Nicolina, Saturn, Călimănești, Eforie Nord, Bălțătești, Techirghiol, Tușnad, Lacul Sărat, Slănic Moldova, Bălțătești, Căciulata, Sovata, Târgu Ocna și Pucioasa.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției https://www.pensiineamt.ro/bilete-de-tratament/ .

„Aducem la cunoștință pensionarilor și asiguraților care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna mai 2021, că în seria a cincea a anului 2021, sunt disponibile spre valorificare un număr de 27 bilete de tratament balnear, ce nu au intrat în alocare automată, în stațiunile: Amara, Lacul Sărat, 1 mai – Oradea, Neptun, Saturn și Sărata Monteoru. Informații privind biletele de tratament pot fi solicitate telefonic la numărul de telefon 0233.211.353”, precizează reprezentanții CJP Neamț.

Până la această dată la CJP Neamț sunt depuse 2.432 cereri de tratament balnear pentru anul 2021, fiind valorificate, pentru primele patru serii de tratament balnear, 103 bilete de tratament.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0