Bilanţul unei zile: patru morţi, un bătut şi o victimă a unui accident

Bilanţul unei zile: patru morţi, un bătut şi o victimă a unui accident

Dimensiune text

 

ambulanta21A doua zi din luna aprilie a fost una neagră. Patru oameni au murit, un tânăr a ajuns la spital după ce a fost bătut, iar o femeie a fost lovită de o maşină.

Sâmbătă, 2 aprilie, la ora 6:35, un accident a avut loc în Săcăluşeşti, în urma căruia a rezultat decesul unui biciclist. Un bărbat de 29 ani, din Ghindăoani, mergea dinspre Piatra Neamţ către Tîrgu Neamţ, când a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 53 ani, din Agapia, care circula pe bicicletă în aceeaşi direcţie de deplasare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Două ore mai târziu, medicii de pe Ambulanţă au ajuns în satul Mesteacăn, comuna Icuşeşti, pentru a acorda îngrijiri unui tânăr de 18 ani. Acesta a suferit un traumatism toracic şi traumatism abdominal acut, fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Municipal Roman.

La ora 11, medicii au intervenit iar, de data aceasta pentru a salva un bărbat de 35 de ani, din Săbăoani. Acesta se afla în stop cardio-respirator, fără indicaţii de resuscitare cardio-pulmonară.

Tot sâmbătă, la ora 15:10, în Bistriţa, un bărbat de 40 de ani a fost înjunghiat. În ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a răspuns la manevrele de resuscitare. Bărbatul a fost înjunghiat în regiunea toracică şi a murit.

La ora 18:32, la Hociungi – Roman, o femeie de 56 ani, a fost găsită decedată.

Ziua neagră s-a terminat la ora 22:10, când, în Roman, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o femeie de 63 de ani a fost rănită. Aceasta s-a lovit la cap, având fractură de sinus maxilar stâng şi contuzii la genunchi, fiind transportată la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Roman.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0