Biblioteca Municipală îi răsplătește pe cei mai fideli utilizatori

HomeSocial

Biblioteca Municipală îi răsplătește pe cei mai fideli utilizatori

 

Și anul acesta, la sfârșitul vacanței de vară, Biblioteca Municipală „George Radu Melidon” din Roman i-a răsplătit pe cei mai fideli utilizatori.

Bibliotecarele Daniela Vasilică și Tatiana Agafiței, de la Secția de împrumut carte pentru copii din cadrul Bibliotecii Municipale, au identificat șapte utilizatori dintre copiii care au citit cel mai mult în vacanță, acesta fiind, de altfel, și criteriul de selecție: să fi citit cât mai multe cărți în vacanța de vară.

„Ei au primit, din partea sponsorului nostru, domnul George Biciușcă, rechizite pentru noul an școlar sau tablete. Le doresc câştigătorilor de anul acesta să fie sănătoși și silitori, să-și asculte părinții și profesorii și să citească la fel de mult și de acum înainte. Îi mulțumesc sponsorului pentru generoasa donație și îl asigur de toată prețuirea mea”, a afirmat Cristina Panaite, directorul Bibliotecii Municipale „George Radu Melidon”.

 

Astfel, au primit câte un ghiozdan echipat pentru școală: Elena Miruna Bejenescu-Băbușanu, clasa a III-a, Școala „Mihai Eminescu”, Cosmina Hanganu, clasa a IV-a, Școala „Vasile Alecsandri”, George Leonte, clasa a IV-a, Școala „Alexandru Ioan Cuza”, Ali Samir Nazir, clasa a II-a Școala „Mihai Eminescu”, și Ioana Alexia Trifan, clasa a VI-a, Școala „Vasile Alecsandri”, și câte o tabletă: Maria Gotcă, clasa a IV-a, Școala „Alexandru Ioan Cuza” și Sorina Georgiana Niță, clasa a VI-a, Colegiul Național „Roman-Vodă”.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0