Home

Bianca și Roxana Perie, pregătite de Cupa Europei

Bianca Perie și Roxana Perie vor încheia, la sfîrșitul acestei săptămîni, stagiul de pregătire axat pe antrenamente în salină, la Slănic Prahova.

 

 

Cele două cunoscute aruncătoare de ciocan romașcane nu vor întrerupe programul de pregătire, ci îl vor continua la Snagov, în cantonamentul lotului național de aruncări lungi al României, care, în perioada 17-18 martie, va participa la Cupa Europei, pentru seniori și tineret, din localitatea muntenegreană Bar.

„Întrucît șansele la medalie de aur, pe care o și vizăm, sînt categoric mai mari la tineret, Bianca va participa la această categorie de vîrstă la Cupa Europei. De aceea am și făcut o rocadă între cele două surori și Roxana va concura la seniori, chiar dacă șansele sale la o clasare bună sînt mici. Este bine pentru ea să ia pulsul marilor competiții, mai ales într-o companie selectă. Pînă acum, în condiții de efort, Roxana a aruncat constant 58 de metri sau puțin peste, iar Bianca a avut aruncări concentrate în jurul valorii de 67 de metri. Să vedem cum va fi la Snagov, unde vom schimba condițiile, cu antrenamente de altă natură. Mă aștept la aruncări de 60 metri la Roxana și de 70 metri la Bianca, cărora le-am lăsat zi liberă de 8 Martie, așa, ca un minicadou„, a declarat antrenorul Lucică Cucoș.

Comentarii

WORDPRESS: 0