HomeRoman

Beznă în sediul Poliției

Peste 15.000 de romașcani, mai multe sedii de firmă, dar și sediul Poliției municipiului Roman au rămas pe întuneric miercuri seară, pentru mai bine de trei ore, din cauza unei avarii majore la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

 

 

Reprezentanții E.ON Moldova Distribuție au intervenit cu mai multe echipe pentru remedierea situației, iar intervenția a durat aproximativ trei ore. „Avaria a avut loc într-o stație de transformare a energiei electrice din Roman, ce a afectat alimentarea cu electricitate pentru unii consumatori din zona centrală și sud-vestică a municipiului. Echipele E.ON Moldova Distribuție au intervenit, iar alimentarea cu energie electrică a fost reluată pentru majoritatea consumatorilor în două ore de la producerea incidentului. La ora 22.00, după finalizarea lucrărilor, toți clienții afectați de acest incident au beneficiat de alimentare cu energie electrică„, se arată într-un comunicat emis de E.ON Moldova Distribuție.

În tot acest timp, polițiștii care erau de serviciu la birouri și-au făcut treaba la lumina lumînării. Mai mult, se poate spune că au avut noroc, întrucît nu a fost nevoie să se acceseze bazele de date și alte informații disponibile în format electronic. „Nu au fost incidente din cauza lipsei de energie electrică. Ne-am descurcat„, a afirmat comisarul șef Dragoș Bălău, comandantul Poliției Roman.

Avaria a afectat aproximativ peste 15.000 de romașcani. Stația de transformare la care s-a produs avaria alimentează puncte de transformare de pe mai multe străzi din oraș, cum ar fi: Smirodava, Aleea Tudor Vladimirescu, Vasile Lupu sau bulevardul Roman Mușat.

Comentarii

WORDPRESS: 0