Prima paginăSocial

Bazinul de înot se închide câteva zile. Apoi se va introduce și o taxă pentru saună

Bazinul de înot se închide câteva zile. Apoi se va introduce și o taxă pentru saună

Dimensiune text

 

Autoritățile locale anunță faptul că, săptămâna viitoare, pentru câteva zile, Bazinul de înot de lângă Sala Polivalentă va fi închis. Ulterior, dacă și consilierii locali vor aproba acest lucru, se va modifica tariful de acces la bazin și la sauna din interiorul complexului.

„Club Sportiv Municipal Roman, entitatea care are în subordine bazele sportive, anunță faptul că activitatea la «Bazinul de înot» va fi suspendată temporar. Astfel, în perioada 29 octombrie – 6 noiembrie, pentru efectuarea reviziei tehnice, accesul cetățenilor la bazin și saună nu va fi permis”, se arată în anunțul administrației publice locale.

Pe 31 octombrie, consilierilor locali li se propune și un proiect de modificare a regulamentului de funcționare a bazinului, în sensul stabilirii unei taxe care să includă și utilizarea saunei: „Tariful de utilizare al saunei este în valoare de 20 lei şi permite accesul la saună (1 şedinţă) şi la bazinul de înot (timp de o oră)”. Înainte de această propunere, utilizarea saunei, un serviciu relativ nou, era inclusă în biletul de intrare la bazin. Tariful pentru bazin pentru activitatea de agrement este de 10 lei pentru o oră și de 15 lei lei pentru ședința didactică.  Abonamentul individual pentru agrement, de 10 ședințe pe lună, este de 80 de lei. Abonamentul didactic este de 110 lei pentru grupuri mai mari de 10 persoane sau de 130 lei pentru abonamentul individual.

Bazinul este deschis de luni până vineri între orele 10.00 și 21.00, iar în weekend de la 09.00 la 21.00 (cu pauză de la 14.00 la 16.00).

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0