Bătut în bar * A căzut de pe scuter * S-au jucat cu focul * Incendiu de la o scînteie

Bătut în bar

În ziua de 21 aprilie, în jurul orei 0.54, Secția de Poliție Rurală 3 Săbăoani a fost sesizată de Ioan B, de 43 ani, din Roman, despre faptul că, în seara zilei de 20 aprilie, în jurul orelor 23.30, a fost agresat fizic de Ionuț M., în vîrstă de 23 ani, din Roman. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că între cele două persoane a avut loc un conflict spontan, în timp ce se aflau la un bar de pe raza comunei Săbăoani, în urma căruia reclamatul l-a agresat fizic pe Ioan B. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

 

A căzut de pe scuter

În ziua de 18 aprilie, în jurul orei 23.30, pe DJ 207C, pe raza comunei Dulcești, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Ioan R., în vîrstă de 46 ani, din comuna Ion Creangă, se deplasa cu un motoscuter pe DJ 207C, pe raza
comunei Dulcești, din cauza neatenției, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. În urma accidentului, conducătorul mopedului a fost rănit grav, avînd multiple fracturi costale. După producerea accidentului, conducătorul mopedului nu a sesizat poliția, iar în data de 20 aprilie, la ora 10.30, victima s-a prezentat la Spitalul de Urgență Roman, unde a solicitat îngrijiri medicale. Atunci au fost sesizați și lucrătorii de poliție, de către cadrele medicale. Cercetările sînt continuate de Poliția municipiului Roman.

 

S-au jucat cu focul

Vineri, 20 aprilie, în jurul orei 14.00, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Roman au fost solicitați și au intervenit în localitatea Gherăești, la locuința Mariei B. Femeia a sunat pentru ajutor din partea pompierilor după ce fiii acesteia s-au jucat cu focul în apropierea unui stog de fîn. Stogul a luat foc, iar sarcina pompierilor a fost aceea de a stinge flăcările și de a opri extinderea incendiului. Maria B. a rămas fără două tone de fîn, iar copiii femeii au învățat o lecție care valorează aproximativ 500 lei, contravaloarea pagubei.

 

Incendiu de la o scînteie

Ziua de sîmbătă a fost una cu ghinion pentru Jojă E., un bărbat din comuna Săbăoani. Dimineață, în jurul orei 6.00, bărbatul a început să lucreze prin gospodărie. Printre altele, a pus în funcțiune un dispozitiv de tăiere. Din cauza unei scîntei mecanice, provenite de la dispozitivul în cauză, acoperișul casei lui Jojă E. a luat foc. Flăcările au cuprins aproximativ 160 metri pătrați de acoperiș, acesta fiind comun pentru casă și pentru garaj. Pînă la sosirea pompierilor romașcani, focul a cuprins și două camere ale locuinței, afectînd mai multe elemente de mobilier. Paguba totală depășește 20.000 lei.


COMENTARII

WORDPRESS: 0