Bătrân din Adjudeni dat dispărut, căutat de polițiști

HomeActualitate

Bătrân din Adjudeni dat dispărut, căutat de polițiști

 

 

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul IPJ Neamţ şi cei ai Secţiei de Poliţie Săbăoani desfăşoară activităţi de căutare în vederea depistării lui Grigore Andronache, de 74 de ani, din Adjudeni, care nu a mai revenit la domiciliu din data de 25 septembrie, informează IPJ Neamț. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că Grigore Andronache a mai părăsit domiciliul în luna august 2018, fiind găsit de către membrii familiei la Spitalul Municipal de Urgență Roman.

La data dispariţiei era îmbrăcat astfel: tricou cu dungi galbene, cămaşă albastră, pantaloni stofă albastru deschis, încălţăminte tip şlapi de culoare roz. Semnalmente: înălţime – 1,70 metri, greutate – 60 de kilograme, ochi căprui, păr alb.

„Poliţiştii au efectuat verificări în localitatea Adjudeni şi pe raza municipiului Roman, însă până în prezent bărbatul nu a fost identificat. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat este rugată să apeleze Serviciul Unic 112”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0