Prima paginăActualitate

Bărbați din Horia trimiși în arest pentru tâlhărie

Bărbați din Horia trimiși în arest pentru tâlhărie

Dimensiune text

 

Doi bărbați din Horia au ajuns în arest, fiind bănuiți de tâlhărie calificată asupra unui bătrân. Conform IPJ Neamț, miercuri, 31 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Horia, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 25 iulie 2019, doi bărbați, de 38, respectiv 45 de ani, ambii din Horia, ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat de 91 de ani, unde prin exercitarea de violenţe fizice, i-ar fi solicitat o sumă de bani. Totodată, cei doi ar fi răvășit obiectele din incinta locuinței și ar fi sustras 6.000 de lei. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind apoi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Joi, 1 august, cei doi bărbați din Horia au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Aceștia au fost reintroduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, au mai precizat reprezentanții Poliției Neamț.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0