Prima paginăActualitate

Bărbat rănit în urma unui accident de muncă la ArcelorMittal Roman

Bărbat rănit în urma unui accident de muncă la ArcelorMittal Roman

Dimensiune text

 

 

Joi dimineață, 4 iulie, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ a fost solicitat să intervină, în jurul orei 6, pe platforma ArcelorMittal Roman. Ambulanța a preluat, pentru transportul la Spitalul Municipal de Urgență Roman, un bărbat în vârstă de 40 ani, diagnosticat de cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ cu policontuzii, traumatism şold drept și traumatism în regiunea organelor genitale.

Conform Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Neamț, bărbatul a fost rănit în urma unui accident de muncă, petrecut în hala nr. 3 a Laminorului de 16 țoli, fiind surprins între o traversă și o balustradă, în timpul unei operațiuni de legare a traversei.

„Am fost informați cu privire la un eveniment produs pe platforma ArcelorMittal Roman, în urma căruia o persoană a fost transportată la spital. Fiind vorba despre un eveniment soldat cu incapacitate temporară de muncă, deocamdată, cercetarea evenimentului o efectuează, conform legii, o comisie numită la nivelul angajatorului”, a precizat Ioan Popescu, inspector șef al ITM Neamț.

Conform reprezentanților Spitalului Municipal de Urgență Roman, bărbatul rănit, din Roman, a fost diagnosticat de cadrele medicale ale spitalului cu hematom frontal coapsa dreaptă, hematom perete abdominal inferior și contuzie în zona organelor genitale, rămânând internat pentru supraveghere medicală.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0